חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתה/ אומלט בטעמים במיקרוגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עשית חביתות במיקרו הן קלות וניתן להוסיף פנימה brכל תוספת מה שחשוב זה שחלמון (הצהוב) יהיה נוזלי ומעורבב היטב למנוע התפוצצותו brאין לעשות ביציות זה מתפוצץ
חביתה/ אומלט בטעמים במיקרוגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עשית חביתות במיקרו הן קלות וניתן להוסיף פנימה brכל תוספת מה שחשוב זה שחלמון (הצהוב) יהיה נוזלי ומעורבב היטב למנוע התפוצצותו brאין לעשות ביציות זה מתפוצץ
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1/2 כף מים, חלב
1/2 כף שמן זית/חמאה
ירקות לתוספת:
פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ או ירוק
פטריות קצוצות
עגבניות קצוצות
תבלינים אופציונליים:
1/4 כפית מלח
1/4 כפית אבקת צילי
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כמון
1/4 כפית תימין טרי
1/4 כפית אורגנו טרי
תוספות אפשריות:
1 כף גבינה צהובה מגוררת
2 פרוסות רצועות פסטרמה
קבנוס קצוץ
אופן ההכנה
1. בקערה מערבלים היטב את הביצים מוסיפים להם את ירקות התוספת, את התבלינים, ואת התוספות.
2.משמנים היטב בשמן זית או בחמאה כלי מתאים למיקרו וממלאים 80% מגובהו לחימום במיקרו או תבנית זכוכית או חימר להגשה
3. מפעילים את המיקרו לחם מקסימלי
לחביתה נוזלית מעט 3 דקות הפעלה
לחביתה עשויה היטב 5 דקות הפעלה בחם בינוני
4. יש לכסות במכסה פלסטיק לעוגה
* לא להבהל באם תוכן החביתה תופח מאוד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון