הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1/2 כף מים, חלב
1/2 כף שמן זית/חמאה
ירקות לתוספת:
פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ או ירוק
פטריות קצוצות
עגבניות קצוצות
תבלינים אופציונליים:
1/4 כפית מלח
1/4 כפית אבקת צילי
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כמון
1/4 כפית תימין טרי
1/4 כפית אורגנו טרי
תוספות אפשריות:
1 כף גבינה צהובה מגוררת
2 פרוסות רצועות פסטרמה
קבנוס קצוץ
אופן ההכנה
1. בקערה מערבלים היטב את הביצים מוסיפים להם את ירקות התוספת, את התבלינים, ואת התוספות.
2.משמנים היטב בשמן זית או בחמאה כלי מתאים למיקרו וממלאים 80% מגובהו לחימום במיקרו או תבנית זכוכית או חימר להגשה
3. מפעילים את המיקרו לחם מקסימלי
לחביתה נוזלית מעט 3 דקות הפעלה
לחביתה עשויה היטב 5 דקות הפעלה בחם בינוני
4. יש לכסות במכסה פלסטיק לעוגה
* לא להבהל באם תוכן החביתה תופח מאוד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
