חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתה טעימה במיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פה אני יפרסם את החביתה הפשוטה שכולם מכירים
חביתה טעימה במיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פה אני יפרסם את החביתה הפשוטה שכולם מכירים
הוראות הכנה
מרכיבים
אז ככה:
2 ביצים
קצת פטרוזיליה קצוצה
קצת בצל קצוץ
מלח
אופן ההכנה
שוברים 2 ביצים לתוך צלחת עמוקה מוסיפים מלח לפי הרגש מוסיפים גם את הפטרוזילה וגם את הבצל ומתחילים לערבב.
מדליקים את הגז מחממים מחבת בגודל קטן עד בינוני, שופכים שמן לפי גודל המחבת.
עד כאן יש לנו מבת עם שמן חם ואת המנה שלנו.
שופכים את המנה שהכנו בצלחת לתוך המחבת ומטגנים על אש בינונית לכחצי דקה-דקה.
וזהו יש לנו את המנה.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון