הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון
50 גרם פטריות שמפיניון קצוצות דק מאד
רבע בצל קצוץ דק מאד
1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק מאד
1 שן שום קצוצה דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק מאד
חצי גביע שמנת חמוצה
מעט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת. מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד כשתי דקות. מוסיפים את השום והבצל הירוק ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים את השמנת החמוצה ואת הפטרוזיליה ומטגנים יחד כדקה. יוצקים את הביצים מעל הכל (ומקפידים שהן מכסות את כל פני המחבת). מטגנים היטב משני הצדדים ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
