חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתה עם שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתה עם שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון
50 גרם פטריות שמפיניון קצוצות דק מאד
רבע בצל קצוץ דק מאד
1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק מאד
1 שן שום קצוצה דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק מאד
חצי גביע שמנת חמוצה
מעט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת. מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד כשתי דקות. מוסיפים את השום והבצל הירוק ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים את השמנת החמוצה ואת הפטרוזיליה ומטגנים יחד כדקה. יוצקים את הביצים מעל הכל (ומקפידים שהן מכסות את כל פני המחבת). מטגנים היטב משני הצדדים ומגישים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון