חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתת ביצים, תפוחי אדמה ונקניק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתה כל כך ממלאת וטעימה שאפשר להשתגע
חביתת ביצים, תפוחי אדמה ונקניק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתה כל כך ממלאת וטעימה שאפשר להשתגע
הוראות הכנה
מרכיבים
5 כפות שמן זית
1 בצל פרוס
2 תפוחי אדמה פרוסים
1 עגבנייה בשלה פרוסה
150 גרם נקניק סלמי פרוס
5 ביצים
2 כפות פטרוזיליה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
1.מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
2.מוסיפים למחבת, בזו אחר זו, שכבה של פרוסות תפוחי אדמה, שכבה של פרוסות עגבנייה ושכבה של פרוסות נקניק.
3.בקערה עמוקה טורפים יחד ביצים, פטרוזיליה קצוצה ותבלינים ויוצקים למחבת.
4.מנערים קלות את המחבת כך שתערובת הביצים תכסה את תכולת המחבת ומטגנים על אש בינונית משני הצדדים עד שהחביתה מזהיבה.
•מומלץ להיעזר בצלחת גדולה ושטוחה להפיכת החביתה - מניחים צלחת גדולה מעל המחבת, הופכים את החביתה אל הצלחת ומחזירים למחבת על צידה השני.
מגיש: קיבי
מקור: מסע עולמי
שתף את המתכון