הוראות הכנה
מרכיבים
חציל אחד (עדיף לבחור אחד מוארך ורזה)
ביצה אחת
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
1. יש לאפות את החציל בחום גבוה על גבי נייר אפייה.
עדיף על גבי להבה בכיריים עד אשר צלוי היטב.
2. כאשר מתקרר יש לקלוף את החציל. יש להשאיר את גבעול החציל (את הראש)
3. יש להוסיף לפלפל מלח ופלפל שחור.
יש לאחוז בראש החציל ולטבול בביצה הטרופה בתוך צלוחית עמוקה.
באמצעות מזלג יש למעוך את החציל לתוך הביצה.
4. יש לטגן את החציל הטבול בביצה במעט שמן זית למשך דקה בכל צד עד אשר
מתקבל צבע זהוב חום.
5. יש לספוג את החציל המטוגן בנייר מגבת.
מגיש:
מקור: www.youtube.com
שתף את המתכון
