הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 בצל קטן חתוך לקוביות קטנות
5 גבעולי שמיר קצוץ גס
5 גבעולי פטרוזיליה קצוץ גס
5 בצל ירוק חתוך לעיגולים
מלח
פלפל
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
שמים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את בצל למידה של שקוף ( לא זהוב).
בזמן שהבצל מתטגן מערבבים בקערה את הביצים והירק עד לקבלת עיסה הומוגנית.
מוסיפים מלח פלפל , במקום פלפל אפשר להוסיף סחוג.
כשהבצל שקוף שופכים את הבלילה למחבת מקטינים את האש ומכסים את המחבת עם מכסה.
הופכים את החביתה רק כאשר היא יציבה לחלוטין בפני השטח העליונים.
מורידים מהאש.
להגיש עם סלט ירקות חתוך קטן קטן ,לחם שום וכוס יוגורט.
רק בריאות
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מהבית
שתף את המתכון
