הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות.
120 גרם מרגרינה.
1 כף אבקת קקאו לא ממותקת
1/4 1 כוסות "כמו סוכר"
3 ביצים
1/2 1 כוס אגוזי פקאן (לא הכרחי)
1/4 1 כוס קמח תופח מאליו.
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד עם המרגרינה והקקאו במיקרוגל (בערך 1/2 1 2 דקות). כשהמרגרינה נמסה לגרמי מערבבים עד שלא נשאר גושים.
אם נשארו גושים מפעילים את המיקרו ל 30 שניות נוספות מוציאים ומערבבים.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 25 / 20. מכסים את התבנית במכסה פלסטיק למיקרוגל.
שמים את התבנית במיקרוגל ומפעילים 7 דקות בעוצמה גבוהה.
בודקים בעזרת קיסם. אם הקיסם יוצא לא יבש מוסיפים עוד דקה ובודקים שוב.
מניחים להצטנן.
מגיש:
מקור: לא זוכרת
שתף את המתכון
