חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו במילוי משמשים ואגוזי מלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה הודו במילוי משמשים ואגוזי מלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות חזה הודו
½ כוס משמשים מיובשים פרוסים
2 כוסות יין לבן יבש
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
4 כפות עלי כוסברה ופטרוזיליה קצוצים
מלח ופלפל שחור
מעט שמן זית לטיגון
2 גזרים פרוסים
1 כרשה, רק החלק הלבן, פרוסה
1 פלפל ירוק פרוס
50 גרם חצאי אגוזי מלך קלויים
אופן ההכנה
1. משרים את המשמשים כשעתיים ביין. מסננים ושומרים את היין
2. מערבבים את המשמשים עם האגוזים ועשבי התיבול
3. מתבלים במלח ופלפל
4. יוצרים כיס בפרוסות העוף וממלאים בתערובת. מתבלים במלח ופלפל וקושרים בחוט או
מהדקים בקסמי עץ
5. מטגנים מכל הצדדים במחבת כבדה עם מעט שמן זית חם. מעבירים לתבנית אפייה
6. מוסיפים למחבת את הירקות ומטגנים כדקה
7. מוסיפים את היין שהפירות שרו בו. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה
8. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות
9. יוצקים לתבנית, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום
בינוני, 180°c. מסירים את הכיסוי, מפזרים את חצאי האגוזים ואופים 10 דקות
נוספות. חוצים את הגלילות ומגישים מיד, עם הרוטב
10. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון