חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה הודו חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו חזה הודו חתוך לקוביות גדולות
1 פלפל אדום חריף פרוס ללא הגרעינים
4 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
5 כפות שמן זית
מלח, קינמון ותרמילי הל
100 גרם צימוקים בהירים
75 גרם צנוברים
2 כפות נענע קצוצה
אופן ההכנה
1. מניחים את קוביות ההודו בקערה
2. מערבבים יחד את פרוסות הפלפל, השום, מיץ הלימון, 2 כפות שמן זית, מלח, קינמון והל
3. יוצקים את התערובת על קוביות ההודו, מכסים את הקערה ביריעת ניילון נצמד ומצננים
כשעה במקרר
4. מחממים את השמן הנותר. מוציאים את קוביות ההודו מהמשרה, מנגבים במגבות נייר
ומטגנים מכל הצדדים בשמן החם עד שהצבע זהוב
5. מוסיפים את המשרה, את הצימוקים ואת הצנוברים, מביאים לרתיחה, מכסים את המחבת,
מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות, עד שהבשר רך
6. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בעלי נענע קצוצים. מתאים להגיש עם מחית תפוחי אדמה
או כרובית מאודה
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון