חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו על מצע חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה הודו על מצע חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו חזה הודו
3-2 חצילים
כ-600 גרם מלח גס
פלפל שחור ואדום גרוסים גס
3 שיני שום
100 גרם חזה הודו מעושן
¼ כוס שמן זית
1/3 כוס יין יבש
300 גרם עגבניות קלופות קצוצות
2 גבעולי אורגנו
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. חותכים את החצילים לקוביות בגודל 3-2 ס"מ, מפזרים עליהן מלח גס ומשהים כחצי שעה
2. קוצצים את שיני השום. חותכים את חזה ההודו המעושן לקוביות קטנות
3. חותכים את חזה ההודו לנתחים בינוניים ומטגנים אותו בשמן זית חם עם השום וחזה ההודו
המעושן עד ההודו זהוב. מוסיפים את היין ומבשלים עד להתאדותו. מוסיפים את העגבניות,
האורגנו, מלח ופלפל שחור. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה
4. שוטפים את קוביות החצילים מהמלח ומייבשים על מגבות נייר
5. מחממים את שמן הזית שנותר ומטגנים את החצילים כ-5 דקות על אש גבוהה, הופכים מדי
פעם לטיגון אחיד. מוסיפים את החצילים לסיר עם ההודו. לפני ההגשה מפזרים מעל
פטרוזיליה קצוצה
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון