חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו עם ריזוטו שומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה הודו עם ריזוטו שומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם חזה הודו (עדיף הפילה)
מלח גס
פלפל לבן
1 כף עלי תימין
750 גרם שומר
1 בצל
2 שיני שום
4 כפות שמן זית
300 גרם אורז ארבוריו (אורז לריזוטו עגול)
½2 כוסות ציר הודו חם
1 כוס יין לבן יבש
50 גרם צנוברים קלויים
אופן ההכנה
1. חוצים לאורך את פילה ההודו ומתבלים במלח ופלפל לבן, מפזרים מעל את עלי התימין.
2. חותכים את פקעות השומר לרבעים. קוצצים את הבצל עם שיני השום.
3. מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה ומטגנים את נתחי ההודו משני הצדדים, עד שהם
זהובים.
4. מוסיפים את השומר, הבצל והשום ומטגנים מעט.
5. שוטפים את האורז במסננת ומוסיפים למחבת, מטגנים מספר דקות תוך בחישה.
6. מוסיפים חצי מכמות הציר ומביאים לרתיחה, מנמיכים מעט את האש ומכסים את הסיר
7. מבשלים עד שהציר נבלע באורז. מוסיפים את הציר הנותר ואת היין וממשיכים לבשל עד
שהאורז מוכן והנוזלים התאדו. מסדרים בצלחת הגשה ומפזרים מעל את הצנוברים
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון