הוראות הכנה
מרכיבים
½1-2 ק"ג חזה עוף
חומרים למרינדה
½ כוס שמן זית
1/3 כוס סויה
½ כוס מיץ לימון
3 כפות סילאן
7 שיני שום כתושות- 3 שיניים להכניס אל תוך הבשר
3 כפות אורגנו יבש (או טרי) קצוץ.
חומרים נוספים
4 כפות מיונז
4 כפות חרדל
אופן ההכנה
-לערבב היטב את כל חמרי המרינדה יחד.
-לשתול חתיחות שום שלמות אל תוך חזה העוף.
-את הבשר חזה ה-עוף להכניס אל תוך שקית אפיה ( קו קי) עם המרינדה
ולהוציא את האוויר מתוך השקית ולהשרות ללילה .
-להוציא את הבשר שעה אחת לפני האפייה מהשקית למרוח על הבשר
4 כפות מיונז + 4 כפות חרדל.
את הרוטב יש לשפוך אל תוך תבנית אפיה ולהניח את הבשר לא מכוסה
לאפות
5 דקות ב- 250 מעלות
20 דקות נוספות אפיה 200 מעלות
לחתוך לפרוסות לא עבות ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
