חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף אפוי בחרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון בהשראת מרשם ישן של "אוסם" - השנויים והתאמה brלזמן הנוכחי , נעשו על ידי בזמן ההכנה.
חזה עוף אפוי בחרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון בהשראת מרשם ישן של "אוסם" - השנויים והתאמה brלזמן הנוכחי , נעשו על ידי בזמן ההכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף אבקת מרק עוף אמיתי "קנור"
6 פרוסות חזה עוף דקות מוכנות לשניצל.
1 בצל קטן פרוס לטבעות
2 כפות שמן זית משובח
1 כף חרדל דיז'ון חריף
1 כף חרדל עם גרגירים (אפשרי חרדל רגיל בתוספת 1 כפית גרגירי חרדל)
1/2 כוס שמנת צמחית
1/2 כוס מים
1/2 כוס יין לבן חצי יבש
אופן ההכנה
מכינים תבנית פיירקס קטנה (15X25 ס"מ בערך)
מטגנים את פרוסות חזה העוף עם 2 כפות שמן זית במחבת חמה מאד - 3 דקות מכל צד.
מוציאים את הפרוסות המטוגנות ומסדרים בתבנית הפיירקס.
פורסים בצל לפרוסות (טבעות) ומטגנים באותו השמן , תוך ערבוב, בערך דקה אחת (השחמה קלה). מחממים תנור (אפשר בטוסטר אובן) ל-200 מעלות צלסיוס.
מוסיפים אל המחבת את המים והיין , החרדל (2 הסוגים), ואבקת מרק העוף אל הבצל המושחם וממשיכים לבשל 5 דקות תוך ערבוב. יוצקים על פרוסות העוף המטוגנות בתבנית ומכניסים לתנור לאפיה 5 דקות . מוציאים את התבנית בזהירות על רשת מתכת.
מעבירים את פרוסות העוף לכלי הגשה ומוסיפים אל התבנית את השמנת הצמחית. מערבבים ואופים לעוד 5 דקות.
לבסוף יוצקים חלק מן הרוטב החם על הפרוסות של העוף בצלחת ההגשה (את השאר שומרים
לתוספת כרוטב על תפוחי אדמה או אורז).
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.
מגיש: amitsur
מקור: בהשראת מתכון אוסם
שתף את המתכון