הוראות הכנה
מרכיבים
4 חזה עוף שלמים
2 כפות שמן זית
½ כוס דבש
2 כפות רוטב סויה
1 כוס מרק עוף
2 כפיות ג'ינג'ר טרי
כף שומשום קלוי
אופן ההכנה
1. מטגנים את חזי העוף בשמן משני הצדדים עד להשחמה קלה ומוציאים לכלי נפרד.
2. מוסיפים למחבת את הסויה, הדבש, מרק העוף והג'ינג'ר ובוחשים. מבשלים על להבה גדולה עד לצמצום הנוזלים ל-1/3 מחזירים את חזה העוף מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דקות והופכים לצד השני לעוד כמה דקות בישול...
3. קולים את השומשום ומפזרים מעל הכל.
מגיש:
מקור: מועצת הדבש
שתף את המתכון
