הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף
6 כפות שמן זית לטיגון, יד מרדכי
1 סלסלת פטריות, פורטובלו / יער
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
4 כפות יין לבן
2-3 שיני שום
מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
1 כף פטרוסיליה, קצוצה
4 כפות שמן מעודן, יד מרדכי
מיץ מחצי לימון
1 צרור עירית לעיטור
אופן ההכנה
לחתוך את הפטריות על צלחת הגשה.לפזר את הפטרוסיליה, מלח ופלפל.
לסחוט מעל את הלימון ולהוסיף שמן זית
לחמם את שמן הזית לטיגון
לטגן את חזה העוף משני צדדיו
לטגן את הפטריות ולתבל במעט מלח ופלפל
להניח על צלחת הגשה מעל הפטריות את חזה העוף
לחתוך את הפלפלים לרצועות ולהקפיץ עם מלח , פלפל שום ויין לבן
לפזר מעל חזה העוף , לעטר בעירית ולהגיש חם ומייד.
מגיש:
מקור: יד מרדכי
שתף את המתכון
