הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית בצל קצוץ קפוא
1/3 כוס שמן לטיגון
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות
½1 כוסות טחינה מעובדת ומתובלת
2 כפות פטרוזיליה
מלח , פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מזהיבים את הבצל בשמן בתוך סיר רחב. מוסיפים לבצל המטוגן את העוף חתוך לקוביות גדולות וממשיכים לאדות על אש קטנה. מידי פעם הופכים את נתחי קוביות העוף עד שהם מלבינים.
מתבלים במעט פלפל ומלח.
מכניסים את קוביות העוף והבצל לתוך תבנית חסינת אש ויוצקים עליה טחינה ופטרוזיליה קצוצה.
מערבבים הכל יחד.
אופים בתנור בחום בינוני כחצי שעה עד שהטחינה נעשית מוצקה וצבעה זהוב.
מגישים חם בתוספת אורז וסלט חסה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
