חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף בטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את התבשיל הזה לא מקפיאים כי אין להקפיא טחינה. brאם נשאר מהתבשיל למחרת, מגישים קר על גבי טוסט חם.
חזה עוף בטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את התבשיל הזה לא מקפיאים כי אין להקפיא טחינה. brאם נשאר מהתבשיל למחרת, מגישים קר על גבי טוסט חם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית בצל קצוץ קפוא
1/3 כוס שמן לטיגון
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות
½1 כוסות טחינה מעובדת ומתובלת
2 כפות פטרוזיליה
מלח , פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מזהיבים את הבצל בשמן בתוך סיר רחב. מוסיפים לבצל המטוגן את העוף חתוך לקוביות גדולות וממשיכים לאדות על אש קטנה. מידי פעם הופכים את נתחי קוביות העוף עד שהם מלבינים.
מתבלים במעט פלפל ומלח.
מכניסים את קוביות העוף והבצל לתוך תבנית חסינת אש ויוצקים עליה טחינה ופטרוזיליה קצוצה.
מערבבים הכל יחד.
אופים בתנור בחום בינוני כחצי שעה עד שהטחינה נעשית מוצקה וצבעה זהוב.
מגישים חם בתוספת אורז וסלט חסה.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון