הוראות הכנה
מרכיבים
1. 4-5 חתיכות חזה עוף
2. בקבוק יין אדום טוב שאוהבים
3. חצי כוס ברנדי
4. 4-5 בצלי שאלוט
5. תבלינים לפי הטעם
אופן ההכנה
לוקחים את חזה העוף מכניסים לכלי ממלאים את הכלי בבקבוק יין אדום נותנים לחזה העוף לספוג 5 דקות את היין ומוצאים לקערה. בינתיים מטגנים את בצלי השאלוט בסיר, מוסיפים את היין מהכלי עם רבע כוס ברנדי (חצי מהכמות שיש בחצי כוס ברנדי שלכם) ל-10 דקות . בינתיים מתגנים במחבת עם חמאה או מרגרינה את החזה העוף. מוסיפים מיד שמכניסים על כל חזה עוף כף מיין בסיר, מטגנים שתיים שלוש דקות את חזה העוף מכל צד ומוסיפים את מה שנשאר מהכוס ברנדי . מחכים עוד דקה ומוצאים. מכנים אורז לבן רגיל כמו שכל אחד יודע. אחרי שהאורז מוכן לוקחים קערה שטוחה וארוכה מכניסים לשם את האורז משטחים, על האורז מניחים את חזי העוף ומפזרים את הרוטב ופטרוזליה קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
