חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ביין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היי מתכון שכדי לנסות אותו פעם אחת בחיים כדי להבין איך צריך להיות חזה עוף
חזה עוף ביין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היי מתכון שכדי לנסות אותו פעם אחת בחיים כדי להבין איך צריך להיות חזה עוף
הוראות הכנה
מרכיבים
1. 4-5 חתיכות חזה עוף
2. בקבוק יין אדום טוב שאוהבים
3. חצי כוס ברנדי
4. 4-5 בצלי שאלוט
5. תבלינים לפי הטעם
אופן ההכנה
לוקחים את חזה העוף מכניסים לכלי ממלאים את הכלי בבקבוק יין אדום נותנים לחזה העוף לספוג 5 דקות את היין ומוצאים לקערה. בינתיים מטגנים את בצלי השאלוט בסיר, מוסיפים את היין מהכלי עם רבע כוס ברנדי (חצי מהכמות שיש בחצי כוס ברנדי שלכם) ל-10 דקות . בינתיים מתגנים במחבת עם חמאה או מרגרינה את החזה העוף. מוסיפים מיד שמכניסים על כל חזה עוף כף מיין בסיר, מטגנים שתיים שלוש דקות את חזה העוף מכל צד ומוסיפים את מה שנשאר מהכוס ברנדי . מחכים עוד דקה ומוצאים. מכנים אורז לבן רגיל כמו שכל אחד יודע. אחרי שהאורז מוכן לוקחים קערה שטוחה וארוכה מכניסים לשם את האורז משטחים, על האורז מניחים את חזי העוף ומפזרים את הרוטב ופטרוזליה קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון