הוראות הכנה
מרכיבים
3 פרוסות שניצל עוף חתוכות לרצועות
שמן לטיגון עמוק
לבלילה: 150 גרם קמח
חצי כפית מלח
1 כוס בירה לבנה
לרוטב: מיץ משלושה לימונים
3 כפות דבש
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק. מערבבים יחד את חומרי הבלילה. טובלים את רצועות העוף בבלילה ומטגנים בשמן העמוק להזהב קלה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
במקביל מבשלים את חומרי הרוטב יחד לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כעשר דקות נוספות. מערבבים מדי פעם.
מניחים את נתחי העוף בצלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
