הוראות הכנה
מרכיבים
בטטה
חזה עוף חתוף לריבועים קטנים (2X2 ס"מ)
שמן
מיץ לימון
צ'לי מתוק
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. משריםי לכמה שעות במעט מיץ לימון, ורוטב צ'ילי מתוק.
2. פורסים בטטה באמצעות קולפן, לפרוסות דקות דקות שאפשר לגלגל בלי שישברו.
3. עוטפים כל קוביית עוף ברצועת בטטה ומשפדים 3-4 חתיכות על כל שיפוד.
4. מטגנים בשמן עמוק כמה דקות.
5. מכניסים לפה ונהנים.....
מגיש:
מקור: אחשל תפוז
שתף את המתכון
