הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי חזה עוף (בעובי רגיל, לא דפוקים)
2 בצלים חתוכים לשמיניות
1/2 כוס סויה
1/2 כוס סילאן או דבש רגיל
2 שיני שום כתושות
2 ענפי טימין
1 כוס יין לבן או אדום
פלפל גרוס
מלח גביש
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המרינאדה (סויה, סילאן, יין, שום, טימין, ופלפל). משרים את חזה העוף והבצל בין 4 ל-12 שעות.
מוציאים את העוף והבצל, מנגבים בנייר מגבת וצולים במחבת ברזל או בסיר בחום גבוה מאד עד שצלוי משני הצדדים. מוציאים מהמחבת ושופכים לתוכה את המרינאדה. מביאים לרתיחה, מצמצמים על אש נמוכה כ-4-5 דקות, מחזירים את החזות פנימה ומבשלים עוד 2-3 דקות תוך כיסוי ברוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
