הוראות הכנה
מרכיבים
2 חתיחות חזה עוף
3-4 עגבניות גדולות
בצל
שום
שמן זית
אורנו
מלח פלפל
עליח דפנה
אופן ההכנה
מתבלים את החזה במלח ופלפל שחור תחון גס ומתגנים עד שיהייה כמעט מוכן.
במחבת נפרדת מכינים את רותב העגבניות: מתגנים בצלל קצוצ מוסיפים שום קצוצ ואת העגבניות הקצוצות וקצת מים.
מוסיפים את הטבלינים ונותנים לזה להתבשל.
כשהרוטב מוכן שמים את החזה עוף בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב ומכניסים לטסטר עד הקרמה של הרוטב.
(לאוכלי הלא כשר מומלץ לפזר מעל היציקה פרמזן).
כתוספת מומלץ ירקוץ בתנוקר (בתתה תפוחי אדמה וכו')
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
