חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ברוטב עירית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחרונה הוציאה "קנור" 2 מוצרים ראויים לתשומת לב קולינרית."ציר עוף" ו"ציר בשר". brהמרשם מתוך חוברת המתכונים המצורפת למוצר. br1 כף ציר=3 כפות אבקת מרק תיבול.
חזה עוף ברוטב עירית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחרונה הוציאה "קנור" 2 מוצרים ראויים לתשומת לב קולינרית."ציר עוף" ו"ציר בשר". brהמרשם מתוך חוברת המתכונים המצורפת למוצר. br1 כף ציר=3 כפות אבקת מרק תיבול.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 חזות עוף נקיים משומן
250 גר' קמח לבן מנופה
50 גר' פטריות קצוצות דק
150 גרם מחמאה/או מרגרינה
אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור גרוס דק
1/3 כוס עירית קצוצה
1/2 כוס שמן קנולה
2 כפות "ציר עוף" "קנור"
1 ליטר מים
אופן ההכנה
1. לחצות את חזות העוף,כך שלכל סועד יוגשו 2 חצאים של חזה העוף. לקמח את חזה העוף מכל צדדיו , בעזרת 100 גר' מהקמח. לחמם את השמן במחבת , לטגן את חזות העוף כ-2 דקות מכל צד ולהעביר לצלחת עם נייר סופג.
2. להמיס את המחמאה בסיר נפרד ולאדות את הפטריות. להוסיף את יתרת הקמח ולבחוש עד קבלת מרקם חלק ואחיד. להוסיף את המים , תוך כדי ערבוב ולבחוש היטב עד שלא ישארו גושי קמח, ויתקבל מרקם חלק.
3. להוסיף את ציר העוף והתבלינים ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל כ-15 דק', עד קבלת רוטב חלק וסמיך.
4. לסדר את חזות העוף בתבנית אפיה ולצקת את הרוטב מעל.להוסיף את העירית הקצוצה ולאפות בתנור למשך 8 דקות בחום בינוני.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון