הוראות הכנה
מרכיבים
6 חזות עוף
קורט קמח
3 בצלים קצוצים
סלסלת פטריות חתוכות
שמן לטיגון(ניתן חמאה)
שקית רוטב פטריות או 3 כפות מרק פטריות
1.5 כוס מים (לבישול רוטב הפטריות)
שקית שמנת מתוקה
מלח,פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מקמחים את חזות העוף בקמח ומניחים בצד.במחבת מחממים את השמן (או החמאה)ומטגנים בה את הבצל הקצוץ עם הפטריות. מוסיפים את חזות העוף ומזהיבים משני הצדדים. מבשלים את שקית רוטב הפטריות לפי הוראות שעל השקית. יוצקים למחבת,מוסיפים את התבלינים והשמנת המתוקה.מבשלים עד שהרטוב מסמיך.
מגיש:
מקור: נורית טריביטש
שתף את המתכון
