הוראות הכנה
מרכיבים
2 ניתחי חזה עוף
50 גרם מחמאה
200 גרם תאנים יבשות ( דבלים)
2 כוסות יין אדום מתוק .
עלי נענע לקישוט המנה
אופן ההכנה
חורצים קלות את חלקו העליון של חזה העוף .
ממסים את המחמאה במחבת ומטגנים את צידו התחתון של חזה העוף למשך 5 דקות
הופחים את החזה ל 2 דקות נוספות ומוצאים .
מבשלים את התאנים ביין אדום מתוק למשך כ 10 דקות רתיחה .
מסננים את שארית היין .
פורסים את בשר החזה לפרוסות עבות ומניחים בצלחת הגשה ,יוצקים את התאנים עם הרוטב מעל וזורים מספר עלי נענע ומגישים .
בתאבון !!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
