חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ברוטב תפוחים וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב נפלא של חמוץ ומתוק בתבשיל, טעם לא שיגרתי ונפלא
חזה עוף ברוטב תפוחים וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב נפלא של חמוץ ומתוק בתבשיל, טעם לא שיגרתי ונפלא
הוראות הכנה
מרכיבים
600 ג' חזה עוף חתוך לרצועות
3 בצלים חצויים ופרוסים
2 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
כוס יין תירוש
2 כפות סילאן
כף פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
משרה:
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף סילאן
קמח
אופן ההכנה
1. להשרות את חזה העוף במשרה כחצי שעה.
2. לקמח את חלקי החזה ולנער שאריות. במחבת חמה לטגן את הרצועות משני הצדדים
עד הזהבה קלה ולשמור בצד.
3. לטגן את הבצל, להוסיף את קוביות התפוחים, לתת הקפצה קלה ולהוסיף את שאר המצרכים.
לבשל כמה דקות עד שהתפוחים מתרככים, להוסיף את חזה העוף לבשל עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון