הוראות הכנה
מרכיבים
600 ג' חזה עוף חתוך לרצועות
3 בצלים חצויים ופרוסים
2 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
כוס יין תירוש
2 כפות סילאן
כף פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
משרה:
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף סילאן
קמח
אופן ההכנה
1. להשרות את חזה העוף במשרה כחצי שעה.
2. לקמח את חלקי החזה ולנער שאריות. במחבת חמה לטגן את הרצועות משני הצדדים
עד הזהבה קלה ולשמור בצד.
3. לטגן את הבצל, להוסיף את קוביות התפוחים, לתת הקפצה קלה ולהוסיף את שאר המצרכים.
לבשל כמה דקות עד שהתפוחים מתרככים, להוסיף את חזה העוף לבשל עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
