חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף בתחמיץ דבש, שום ונענע - בעלי פילו או בלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום לטגן אפשר לשפד את הנתחים ולצלות 5-6 דקות על הגריל ואז מוותרים על ה-פילואו בל. br brלהגשה יפה - אפשר בסלסלת קש ממולאת בעשבי תבלין
חזה עוף בתחמיץ דבש, שום ונענע - בעלי פילו או בלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום לטגן אפשר לשפד את הנתחים ולצלות 5-6 דקות על הגריל ואז מוותרים על ה-פילואו בל. br brלהגשה יפה - אפשר בסלסלת קש ממולאת בעשבי תבלין
הוראות הכנה
מרכיבים
-400 גרם חזה עוף נקי משומן ומעצמות, חתוך לקוביות ברוחב 4 ס"מ
1/2 כוס חומץ בן יין אדום
1 כוס שמן זית
2 כפות דבש
4 שיני שום כתושות
1 כפית חרדל חריף
1 כף נענע קצוצה דק
מלח ופלפל
200 גרם עלי פילו חתוכים לרצועות ברוחב 6 ס"מ
50 גרם מרגרינה מומסת
3 כפות פירורי לחם
2 כפות שומשום קלוי
1 חלבון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את החומץ, שמן הזית , שום, דבש, נענע, חרדל, מלח ופלפל.
מוסיפים את העוף לתערובת ומשרים כ-6 שעות במקרר.
מנגבים את הנתחים, מטגנים כדקה ומצננים.
מניחים ריבוע חזה עוף בקצה עלה פילו, מורחים את העלה במעט מרגרינה, מפזרים מעל שומשום קלוי מעורב בפרורי לחם, מקפלים מעל הריבוע את הקצה ואחר כך את השוליים ומקפלים את החלק הממולא שוב ושוב כלפי פנים עד שמגיעים לקצה. מורחים את הקצה במעט חלבון ומהדקים.
מטגנים בטיגון עמוק עד שיזהיב
מגיש: שרון שני
מקור: ווי נט
שתף את המתכון