חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף מצופה ברוטב חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף מצופה ברוטב חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף חתוך לריבועים 5/5 ס"מ בערך.
ציפוי
1 כוס קמח תופח
1 ביצה
2/3 כוס מים ( רצוי מי סודה)
מעט מלח
לערבב את החומרים לקבלת תערובת נוזלית אחידה.
להכניס את כל ריבועי החזה לבלילת הבצק - לטגן ולסדר את הריבועי החזה בתבנית.
רוטב
1/4 כוס רוטב סויה
3 כפות דבש
4 כפות סוכר – לבן או חום
3 כפות רוטב צילי מתוק
2 כפות מיץ לימון
2 שקיות סוכר וניל
פרוסות דקות - לימון (מחצי לימון טרי) אפשר גם תפוז
3 כפות מים
אופן ההכנה
לערבב את החומרים לקבלת תערובת נוזלית אחידה.
להכניס את כל ריבועי החזה לבלילת הבצק - לטגן ולסדר את ריבועי החזה בתבנית.
רוטב
להביא לרתיחה + כ-5 דקות בישול על להבה קטנה.
לשפוך את הרוטב על הריבועים המסודרים בתבנית.
מגיש: gilai
מקור: יד מרדכי
שתף את המתכון