חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיף בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף מטוגן בבצק בירה. יכול להיות חלק ממנות אירוח בערב עם חברים.
חטיף בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף מטוגן בבצק בירה. יכול להיות חלק ממנות אירוח בערב עם חברים.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים
1 כוס בירה לבנה
5-4 כפות קמח
1 כפית סוכר
2 ביצים
1 כפית שמן
קורט מלח, קורט פפריקה חריפה
1 כפית כוסברה טחונה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
קולפים את הבצלים וחותכים לטבעות בעובי של כ-½ ס"מ.
תוך הכנת עיסה חלקה, מערבבים בקערה את הבירה, הקמח, הסוכר, השמן, שני חלמונים, מלח, כוסברה ופפריקה חריפה.
מקציפים את החלבונים לקצף קשה ומערבבים עם העיסה בעדינות. נותנים לעיסה לעמוד במקום חמים כ-30 דקות.
מפרקים את טבעות הבצל אחת-אחת, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק וחם.
מתאים גם כתוספת או כקישוט לאומצות ולבשר צלוי.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון