הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות סוכר
2 כפות מיץ לימון
תרמיל וניל או תמצית וניל
½1 כוסות טחינה גולמית
אופן ההכנה
1. להמיס, בסיר על אש בינונית ,את הסוכר יחד עם מיץ הלימון. בכל תהליך הבישול
יש לערבב באופן קבוע.
2. לפתוח את תרמיל הווניל ולגרד את הזרעונים ולהכניסם לסוכר וגם את התרמיל
המגורד.
3. לבשל לאחר ההמסה על אש נמוכה כ - 5 דקות נוספות. להוסיף את הטחינה
לערבב היטב. להוציא את תרמיל הווניל ולצקת על משטח משומן ועמיד בחום.
4. לתת למסה להתקרר לדרגת חום שהיד מסוגלת לסבול ולחתוך באופן הרצוי.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
