הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר שריר
2 כוסות שעועית לבנה מושרית במים ללילה
1 כוס חיטה שרויה במים כשעה
1 בצל גדול קצוץ
100 גרם רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
¼ כוס שמן
½ כפית כמון
½ כפית כורכום
1 כף מלח
פלפל שחור
ביצים לפי מס' הסועדים
תפוחי אדמה בכמות הרצויה
4 שיני שום שלמות עם הקליפה
8 כוסות מים
אופן ההכנה
בע"ה
1) מחממים שמן בסיר ומטגנים בו את הבצל. מוסיפים פפריקה ורסק עגבניות, תבלינים
ומערבבים. מניחים את נתחי הבשר מעל ומאדים היטב מכל הצדדים.
2) מוסיפים שעועית וחיטה, מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים ביצים, תפוחי אדמה ושום.
3) מבשלים כחצי שעה ומעבירים לפלטה חשמלית. מכסים בשמיכה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
