הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם שעועית אדומה
400 גרם שעועית לבנה
200 גרם גריסים
6 יח תפו"א חתוכים לחצי
1 כף דבש
2 בצלים פרוסים
3 יח עצמות רגל
פלפל שחור , מלח ,קימל ,
2 כוסות ציר בקר
1 קילו בשר צוארשריראסאדואוסובוקו
.150 גרם קוביות אווז מעושן צלעות מעושנות
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף כף דבש ,פלפל שחור,מעט קימל,ושתי כוסות של ציר בקר.
בנפרד יש להרתיח את העצמות והבשר כ 10דקות ולהוציא מהסיר.
להכניס את הבצל והתבלינים לסיר ולסדר את העצמות בתחתית מעל את הקיטניות בשר שוב קיטניות ותפוא לפי הסדר ולמלא את הסיר עם מים רותחים עד 3 ס"מ מעל גובה התכולה.
לבשל על הכריים כ-½ שעה לאחר הרתיחה ואפשר להכניס לתנור בחום של 120°c.
לכל הלילה ומידי פעם יש לבדוק אם צריך להוסיף נוזלים ולשפר את התיבול.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
