חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין עם קוביות אווז מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החורף בפתח, וזה בדיוק הזמן להתחיל לעשות אימונים לבטן, אחרי הכל היא צריכה לעמוד במאכלי חורף כבדים ומחממי לב כמו תבשלי חמין, קדירות פונדו ועוד... אז הינה ירייית הפתיחה למאכל החורף הרישמי, ניחשתם נכון, ה-ח-מ-י-ן !!!!
חמין עם קוביות אווז מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החורף בפתח, וזה בדיוק הזמן להתחיל לעשות אימונים לבטן, אחרי הכל היא צריכה לעמוד במאכלי חורף כבדים ומחממי לב כמו תבשלי חמין, קדירות פונדו ועוד... אז הינה ירייית הפתיחה למאכל החורף הרישמי, ניחשתם נכון, ה-ח-מ-י-ן !!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם שעועית אדומה
400 גרם שעועית לבנה
200 גרם גריסים
6 יח תפו"א חתוכים לחצי
1 כף דבש
2 בצלים פרוסים
3 יח עצמות רגל
פלפל שחור , מלח ,קימל ,
2 כוסות ציר בקר
1 קילו בשר צוארשריראסאדואוסובוקו
.150 גרם קוביות אווז מעושן צלעות מעושנות
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף כף דבש ,פלפל שחור,מעט קימל,ושתי כוסות של ציר בקר.
בנפרד יש להרתיח את העצמות והבשר כ 10דקות ולהוציא מהסיר.
להכניס את הבצל והתבלינים לסיר ולסדר את העצמות בתחתית מעל את הקיטניות בשר שוב קיטניות ותפוא לפי הסדר ולמלא את הסיר עם מים רותחים עד 3 ס"מ מעל גובה התכולה.
לבשל על הכריים כ-½ שעה לאחר הרתיחה ואפשר להכניס לתנור בחום של 120°c.
לכל הלילה ומידי פעם יש לבדוק אם צריך להוסיף נוזלים ולשפר את התיבול.
מגיש: meital_m55
מקור:
שתף את המתכון