חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חסילונים בשמנת רוקפור ועגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים להפליא - אכלתי במסעדה ולא יכוולתי להתאפק. brאהי מרגלית השף תרם את המתכון בלב רחב.
חסילונים בשמנת רוקפור ועגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים להפליא - אכלתי במסעדה ולא יכוולתי להתאפק. brאהי מרגלית השף תרם את המתכון בלב רחב.
הוראות הכנה
מרכיבים
16 חסילונים גדולים קלופים.
1 כף חמאה
1 כף עגבניות מיובשות חלוטות וחתוכות לרצועות.
1 כף גדושה רוקפור
נקודת שום
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמנת מתוקה
כמה עלי בזיליקום חתוכות לרצועות
4 כפות יין לבן
אופן ההכנה
לאדות את החסילונים בחמאה.
להוסיף את נקודת השום העגבניות המיובשות יין לבן ולצמצם מעט.
בעת הצמצום להקפיד שהרוקפור לא נדבק למחבת .
לתבל עם מלח ופלפל שחור ולהוסיף את הבזיליקום.
מגיש: gilai
מקור: פנלופה - מסעדה באילת
שתף את המתכון