הוראות הכנה
מרכיבים
16 חסילונים גדולים קלופים.
1 כף חמאה
1 כף עגבניות מיובשות חלוטות וחתוכות לרצועות.
1 כף גדושה רוקפור
נקודת שום
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמנת מתוקה
כמה עלי בזיליקום חתוכות לרצועות
4 כפות יין לבן
אופן ההכנה
לאדות את החסילונים בחמאה.
להוסיף את נקודת השום העגבניות המיובשות יין לבן ולצמצם מעט.
בעת הצמצום להקפיד שהרוקפור לא נדבק למחבת .
לתבל עם מלח ופלפל שחור ולהוסיף את הבזיליקום.
מגיש:
מקור: פנלופה - מסעדה באילת
שתף את המתכון
