הוראות הכנה
מרכיבים
10 פלפלים אדומים ו/או צהובים, קטנים במיוחד
2/3 גביע (500 גרם) גבינה לאפייה 5%
½ חבילה (250 גרם) גבינה "כנען" 5%
2 חלמונים
צרור טימין טרי או כף טימין יבש
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה לחום גבוה (200°c) ומשמנים תבנית התנור בשמן (מומלץ שמן זית) מערבבים יחד את הגבינה לאפייה, גבינת "כנען" מפוררת, חלמונים, וטימין. מתבלים במלח ופלפל.
2. חוצים את הפלפלים לאורכם ומנקים את הפנים מן הגרעינים הקטנים. ממלאים את שני החצאים במלית. מסדרים בתבנית ואופים (200°c) במשך 10 עד 12 דקות או עד שמזהיבים לגמרי.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
