חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים אפויים ברסק עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים אפויים ברסק עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל
3 ביצים טרופות
פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן לטיגון
2 מכלי רסק עגבניות (קטנים) או מיכל "טומאטו מאקס"
1 מכל רסק מלא מים
4 שיני שום פרוסות
1 כף סוכר
3 כפות פטרוזיליה
אופן ההכנה
1. פורסים את החציל (לא קלוף) לפרוסות עגולות ודקות. שמים בתבנית מתכת גדולה, בוזקים במלח ושולחים לשמש, לשעה.
2. מנגבים ומספיגים במגבות נייר. טובלים כל פרוסה בביצים הטרופות ואז בפירורי הלחם, ומטגנים במחבת, בשמן חם בגובה 1 ס"מ עד שיזהיב.
3. כשכל הפרוסות מטוגנות משני הצדדים, שמים אותן זו ליד זו בתבנית תנור גדולה. אפשר כשהן חופפות מעט.
4. קולפים וחותכים דק את שיני השום, ומפזרים על החצילים.
5. מערבבים רסק, מים, סוכר ופטרוזיליה ומורחים על החצילים.
6. אופים ב-180 מעלות במשך 30 דקות, או עד שהרסק מתחיל להיראות כהה. מגישים.
מגיש: קיבי
מקור: ynet
שתף את המתכון