חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים בטעם של פעם - אימאם בלאדי
Votes: 2
דירוג: 4
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חבר'ה בסוף שבוע האחרון היה לי חשק לחצילים שלא יצא לי מהראש brאז..... הלכתי לקניות היו חצילים כאלה יפים ארוכים וקלים הכי טעימים. brאז לכל אוהבי החצילים כמוני המתכון הזה מוקדש לכם
חצילים בטעם של פעם - אימאם בלאדי
Votes: 2
דירוג: 4
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חבר'ה בסוף שבוע האחרון היה לי חשק לחצילים שלא יצא לי מהראש brאז..... הלכתי לקניות היו חצילים כאלה יפים ארוכים וקלים הכי טעימים. brאז לכל אוהבי החצילים כמוני המתכון הזה מוקדש לכם
הוראות הכנה
מרכיבים
תלוי בכמות האורחים בד"כ חצי חציל לסועד
1. חצילים
2. שום
3. עגבניות טריות רכות
4.פלפל חריף ירוק
5.בשר טחון 1 ק"ג
6.מלח
7.פלפל
8.אבקת מרק עוף
9. פפריקה
10. רסק עגבניות
אופן ההכנה
1. לוקחים את החצילים חוצים אותם לחצי ממליחים אותם לחצי שעה עד שכל המרירות יוצאת מהם.
2. מקלפים שיני שום בערך 5 ולוקחים 3 עגבניות גדולות , פלפל ירוק חריף ואת כל זה שמים במיקסר ידני ומרסקים עד לקבלת תערובת של רסק עגבניות למלווח .
3. שמים שמן במחבת כשהשמן חם שמים את תערובת העגבניות ומוסיפים מלח ,פלפל, אבקת מרק , פפריקה , וקצת רסק כשהתערובת מוכנה לכבות ולהמשיך הלאה
4. במחבת שמים קצת שמן וכשהשמן חם שמים את הבשר הטחון עד שהבשר מבושל , מלח, פלפל ואז לוקחים 2 מצקות של מרק מתערובת העגבניות ומערבבים עם הבשר
5. לוקחים את החצילים מורידים מהם את המלח בנייר סופג ובמחבת קצת מטגנים את החציל עד שישחים .
6. מניחים את חצאי החצילים בתבנית אלומיניום חד פעמית עושים חריץ לאורך כל חציל .
7. לוקחים כף ומתחילים במילוי החצילים ואת מה שנשאר מהרוטב לכסות את כל החצילים כמו פשטידה
8. מחממים את התנור לחום של 250 מעלות מכניסים את התבנית לחצי שעה אח"כ מנמיחים את התנור ל 180 מעלות ומכסים בנייר כסף
לפני הגשה להגביר שוב את החום ל 250 ולהגיש.
בתאבון
מגיש: kerenjadidi
מקור: תורכיה
שתף את המתכון