הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
½ כוס גבינת "פטה" מפוררת
1 חבילה בצק עלים, מופשר (רצוי יום קודם במקרר)
¼ כפית פלפל לבן
1 חלמון (מדולל בכפית מים)
3 כפות קצח
אופן ההכנה
1. קולים את החצילים על הגריל
2. קולפים את החצילים, מסננים, קוצצים ומערבבים היטב עם הגבינה והפלפל.
3. מחממים את תנור האפיה ל- 200°c .
4. מרדדים בצק עלים וחותכים מלבן 10X20 ס"מ מניחים את החצילים והגבינה לאורך הבצק, סוגרים ומגלגלים לצורת שבלול.
5. מניחים בתבנית, מורחים חלמון ומפזרים קצח.
6. אופים בתנור ( 200°c) כ-25 דקות, עד שהבצק תופח מעט ומשחים.
מגיש:
מקור: משק יעקובס (עם תיקונים שלי)
שתף את המתכון
