הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים קלופים
בצל
כף רסק או עגבניות בשלות קלופות וקצוצות
מלח
חצי כפית פלפל שחור מעט פלפל לבן [לא מחיב]
כפית פפריקה מתוקה
[מעט פפריקה חריפה]
מעט כורכום
מים
אופן ההכנה
לטגן בצל קצוץ עד להשחמה- לא שרוף
להוסיף כף רסק או את העגבניות לבישול לערבב עד לקבלת סמיכות ולהוסיף תבלינים וכוס מים
להביא לרתיחה ולהוסיף את החצילים החתוכים, להמשיך לבשל עוד כחצי שעה , התבשיל אמור להיות סמיך ולא מרק.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
