חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים כבושים בשמן ממולאים באגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים כבושים בשמן ממולאים באגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חצילים קטנטנים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
¼ כוס מלח
2 פלפלים חריפים קצוצים דק (לא הכרחי)
1 ראש שום קצוץ דק
¼ כפית מלח למלית
¼ כוס מים
2 כוסות שמן זית
½ כוס אגוזים קצוצים דק סות שמן זית
אופן ההכנה
1. מסלקים גבעולים ושוטפים היטב את החצילים.
מרתיחים כ- 10 דקות. שוטפים שוב, מסננים מהמים ומצננים.
2. חותכים בסכין חתך קטן לאורך החציל.
3. מכינים את המלית: מערבבים אגוזים,
פטרוזיליה, פלפל ירוק, שום ו-1/4 כפית מלח.
4. ממלאים את החצילים במלית ומסדרים בצנצנת זכוכית
כשהם שכובים זה על גבי זה והחתך כלפי מעלה.
5. ממיסים ¼ כוס מלח ב-¼ כוס מים ויוצקים מעל החצילים.
יוצקים על הכל שמן זית עד שפת הצנצנת. סוגרים הרמטית ומחכים שבוע.
מגיש: ira masler
מקור: נואל אבו-גוש
שתף את המתכון