הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בקליפתם רחוצים
פטרוזיליה קצוצה
1 גמבה גדולה
3 שום כתוש
½ כוס חומץ 5%
½ כוס מים
כפית סוכר
אופן ההכנה
פורסים את שני החצילים עם הקליפה לעיגולים שמים מלח, שמים בתוך מסננת לשעה להזעה ולהורדת המרירות....
מנגבים היטב מחממים שמן ומטגנים אותם משני הצדדים שמים על נייר סופג....
מכינים תחמיץ (מרינדה) :חומץ+מים +סוכר+השום ושמים בתוכה את הגמבה, חתוכה לקוביות קטנות.
מעבירים את החצילים לקופסא ושמים שכבת חצילים שכבת פטרוזיליה קצוצה עוד שכבת חצילים ופטרוזיליה... עד הסוף...בסוף מכסים בתחמיץ עם הגמבה....שמים במקרר ל 4 שעות בקופסה סגורה לספיגת הטעמים
יכול להישאר עד שבוע ימים במקרר....
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
