הוראות הכנה
מרכיבים
9 חצילים קטנים
למילוי
2 בצלים
2 שיני שום
1 גזר
1 קישוא
1 תפוח אדמה
פטרוזליה
אופן ההכנה
לקצוץ את כולם (אפשר במעבד מזון)
100 גר' גבינת רגטו מגוררת
פרורי לחם
1/2 מצקת שמן זית
300 גר עגבניות חתוכות מקופסא
לחרוץ את החצילים לאורך, לפזר מלח
לשטוף ולנגב את החצילים
לטגן עד שמתרכים
להוציא ולסדר בתבנית אפיה
לפתוח ולפזר גבינה צהובה, מלית ירקות, לפזר למעלה פרורי לחם וגבינה
להכניס לתנור חם.
לאפות לאחר הרתיחה כ 10 דקות בחום בינוני
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון