הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים לא גדולים (רצוי קטנים)
1/3 כוס שמן זית
4 עגבניות בשלות
3 שיני שום קצוצות דק
1/4 כוס פירורי לחם
150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים כל חצילים לאורך לשני חצאים.
מוציאים את מרבית תוכן החצילים בעזרת סכין, מבלי לפגוע בקליפה.
קוצצים את תוכן החצילים שהוצאנו ומטגנים עם 2 כפות שמן זית במשך 5 דקות עד שמתרכך.
קוצצים את העגבניות ומוסיפים לחצילים במחבת.
מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים 2 עד 3 דקות.
מורידים מהאש, מניחים להתקרר מעט ומוסיפים את המוצרלה המגוררת.
ממלאים את חצאי החצילים בתערובת.
משמנים כלי הגשה שמתאים לאפייה לתנור ומסדרים בו את החצילים.
שופכים על כל חציל מעט שמנת מתוקה. ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-40 דקות.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון
