חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים ממולאים אפויים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים ממולאים אפויים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים לא גדולים (רצוי קטנים)
1/3 כוס שמן זית
4 עגבניות בשלות
3 שיני שום קצוצות דק
1/4 כוס פירורי לחם
150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים כל חצילים לאורך לשני חצאים.
מוציאים את מרבית תוכן החצילים בעזרת סכין, מבלי לפגוע בקליפה.
קוצצים את תוכן החצילים שהוצאנו ומטגנים עם 2 כפות שמן זית במשך 5 דקות עד שמתרכך.
קוצצים את העגבניות ומוסיפים לחצילים במחבת.
מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים 2 עד 3 דקות.
מורידים מהאש, מניחים להתקרר מעט ומוסיפים את המוצרלה המגוררת.
ממלאים את חצאי החצילים בתערובת.
משמנים כלי הגשה שמתאים לאפייה לתנור ומסדרים בו את החצילים.
שופכים על כל חציל מעט שמנת מתוקה. ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-40 דקות.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון