הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל חתוך לעיגולים
שמן בצלוחית
נייר אפיה
פפריקה חריפה/מתוקה
קימל
כמון
1/2 כפית רסק עגבניות
1/4-1/2 כוס חומץ
אופן ההכנה
ממליחים את עיגולי החצילים ומנקזים את הנוזלים ע"י מסננת
טובלים כל עיגול בשמן ומניחים בנייר אפיה (אם רוצים לחסוך בשמן יש אפשרות למרוח על הנייר אפיה)
אופים בתנור את כל החצילים. הופכים את החצילים לאחר שנאפו מצד אחד.
במחבת שמים את הרסק עגבניות ומבשלים במעט מים למשך 5 דקות מוסיפים את החומץ, מכניסים את כל החצילים האפויים ומוסיפים את התבלינים.
מבשלים כ10 דקות . אם צריך יש להוסיף עוד מעט מים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
