הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל בינוני
1 כדור גבינת "מוצרלה", גדול
50 גרם "פסטו"
50 גרם עגבניות מיובשות
3 שני שום
1 כפית שמן שומשום
מלח,פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום בינוני (180°c ).
פורסים את החציל לפרוסות בעובי של ½ ס"מ , מטגנים במעט שמן זית עד להשחמה
ומוציאים ע"ג נייר סופג .מעבדים במעבד מזון את העגבניות המיובשות עם השום ושמן השומשום ומתבלים.
פורסים את כדור המוצרלה לפרוסות.
סידור המנה :
מניחים ע"ג תבנית אפייה נייר אפייה ועליו מניחים שכבה של חציל . מורחים "פסטו" על החציל
ומניחים פרוסת מוצרלה .חוזרים על פעולה זאת שוב ומסיימים בשכבת חציל.
מכניסים את התבנית לתנור (180°c ) ואופים במשך כ-5 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
