חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל במילוי פסטו עגבניות מיובשות ומוצרלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חציל במילוי פסטו עגבניות מיובשות ומוצרלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל בינוני
1 כדור גבינת "מוצרלה", גדול
50 גרם "פסטו"
50 גרם עגבניות מיובשות
3 שני שום
1 כפית שמן שומשום
מלח,פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום בינוני (180°c ).
פורסים את החציל לפרוסות בעובי של ½ ס"מ , מטגנים במעט שמן זית עד להשחמה
ומוציאים ע"ג נייר סופג .מעבדים במעבד מזון את העגבניות המיובשות עם השום ושמן השומשום ומתבלים.
פורסים את כדור המוצרלה לפרוסות.
סידור המנה :
מניחים ע"ג תבנית אפייה נייר אפייה ועליו מניחים שכבה של חציל . מורחים "פסטו" על החציל
ומניחים פרוסת מוצרלה .חוזרים על פעולה זאת שוב ומסיימים בשכבת חציל.
מכניסים את התבנית לתנור (180°c ) ואופים במשך כ-5 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים.
מגיש: davids
מקור:
שתף את המתכון