הוראות הכנה
מרכיבים
חציל ללא גרעינים
פירורי לחם
2 ביצים
קורט טימין יבש
שמן לטיגון
קורט כורכום [ למעוניינים לגוון גם בטעם גם בצבע]
קורט מלח
אופן ההכנה
לפרוס את החציל לפרוסות בעובי כס"מ וחצי
לחמם מחבת לטיגון
לערבב : 2ביצים ,קורט טימין ,כורכום ומלח
ליטבול פרוסת חציל בתערובת הביצים
לצפות בפירורי לחם ולטגן עד הזהבה
יש להנמיך מעט את האש כדי לא לשרוף את הציפוי
להפוך את החציל במחבת להוציא לספוג את השמן
ולהגיש
ניתן לאכול חם או קר
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
