חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט חמאת בוטנים (פאדג')
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה מפוצצת חמאת בוטנים. ניתן להקטין את הכל בחצי ולעשות באותה תבנית. זה ייצא נמוך יותר, אבל מספיק בתור חטיף מתוק. brמי שטעם מאוד התלהב מייחודיות המנה. brהמתכון תורגם כמו שהוא אז הכמויות לא בדיוק מתאימות לסטנדרט הישראלי.
טארט חמאת בוטנים (פאדג')
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה מפוצצת חמאת בוטנים. ניתן להקטין את הכל בחצי ולעשות באותה תבנית. זה ייצא נמוך יותר, אבל מספיק בתור חטיף מתוק. brמי שטעם מאוד התלהב מייחודיות המנה. brהמתכון תורגם כמו שהוא אז הכמויות לא בדיוק מתאימות לסטנדרט הישראלי.
הוראות הכנה
מרכיבים
לפירורים:
חבילת עוגיות "לוטוס" (שלא עטופות בנפרד)
6 כפות חמאה לא מלוחה
למילוי:
85 גרם שוקולד חלב משובח
¾1 כוסות שמנת מתוקה עם אחוזי שומן גבוהים
¾ כוס חמאת בוטנים קרמית (השתמשתי בשל שופרסל)
½ (113 גרם) גבינת שמנת
1/3 כוס חלב ממותק מרוכז
אופן ההכנה
1. לרסק את עוגיות הלוטוס לפירורים דקים מאוד (רצוי במעבד מזון)
להעביר לקערה בינונית ולהוסיף חמאה. לערבב עם מזלג עד שמעורבב כהלכה.
לשים בתבנית 34X11 ס"מ עם תחתית נשלפת. (תבנית אלומיניום מאורכת מספיקה לצורך העניין)
להצמיד את הפרורים לתחתית ולדפנות ולשים במקפיא.
2. למלא קערה גדולה במים וקרח.
לקצוץ את השוקולד דק ולשים בקערה בינונית.
לשים ½ כוס שמנת על מחבת קטנה ולהביא לרתיחה.
לצקת מעל השוקולד, ולשים בצד 5 דקות. לערבב בכדי ליצור תערובת אחידה.
לשים באמבטיית הקרח עד שהגנאש קר. לערבב תמידית. כשמספיק קר להוציא מאמבטיית הקרח, ולערבב עד שהגנאש מספיק מוצק בכדי לשמור על צורתו.
לא להגזים.
למרוח על התחתית של התבנית המצופה בשברי עוגיות, ולהחזיר לפריזר.
3. לערבב את גבינת השמנת, חמאת הבוטנים, והחלב המרוכז במעבד מזון, ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
להעביר לקערת ערבוב.
4. להקציף ¾ שמנת מתוקה ולהוסיף בעדינות לתערובת חמאת הבוטנים, לקבלת מרקם אחיד.
5. להעביר את התערובת לתבנית עם השכבות, ולהחזיר למקרר לשעתיים לפחות.
להוציא מהתבנית ולהעביר צלחת הגשה 10 דקות לפני ההגשה.
להקציף את ½ כוס השמנת הנותרה וליצור "נשיקות" על הטארט, ו"לגרף" זילופי שוקולד מעל.
מגיש:
מקור: אתר אמריקאי
שתף את המתכון