חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט ריבת בצל, קונפי עגבניות וגבינת עזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט ריבת בצל, קונפי עגבניות וגבינת עזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
80 גרם בצק עלים מרודד
½2 עגבניות טריות וגדולות פרוסות לפרוסות בינוניות
רולדת גבינת עזים
למשרה: ריחן
טימין
מרווה
שום
רוזמרין
פלפל שחור ומלח לפי הטעם
2 כפות שמן זית
לריבת בצל: 4 בצלים סגולים פרוסים דק
50 גרם חמאה
½ כוס חומץ בלסמי
½ כוס סוכר
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
חותכים את בצק העלים לעיגולים בקוטר 9 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך כארבעים דקות. מכניסים למעבד המזון את עשבי התיבול (מעט מכל סוג) יחד עם מלח, פלפל ושמן הזית ומעבדים עד שעשבי התיבול והשום קצוצים היטב. מניחים פרוסות עגבניות בתבנית אפייה ויוצקים את המשרה מעל. אופים בחום בינוני כשעה וחצי עד שמתאדים מרבית הנוזלים.
לריבת הבצל מחממים בסיר כבד את הבצל עם החמאה, הבלסמי והסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כשעה, עד שהנוזלים מתאדים.
מניחים את בסיס הבצק בצלחת הגשה. מורחים על הבצק שכבה של גבינת עזים. מניחים מעל שכבה של ריבת בצל ומעל מסדרים את קונפי העגבניות. מחממים קלות בתנו מיד לפני ההגשה.
מגיש: dylam
מקור: שף מיקה שרון ממסעדת מיקה
שתף את המתכון