חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט תפוחים הפוך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

די מסובך אבל הכי טעים בעולם!
טארט תפוחים הפוך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

די מסובך אבל הכי טעים בעולם!
הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
כפית מלח
צבע מאכל ירוק
כף תמצית וניל
חצי כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוחים
כוס קמח תופח
שקיק אבקת אפייה
2 כפיות קינמון
4 תפוחים
50 גרם חמאה
אבקת סוכר
קופסת מילוי תפוחים מוכן
2 כפות מים.
אופן ההכנה
לטארט:
במיקסר מקציפים לקרם קשיח 8 חלבונים, כוס סוכר וכפית מלח. לאחר שהקצף יציב מוסיפים 3 כפות צבע מאכל בצבע ירוק ומקציפים עוד קצת (לא חובה)
בקערה מערבבים היטב 8 חלמונים, כף תמצית וניל, חצי כוס שמן, חצי כוס מיץ תפוחים ו-3 כפות צבע מאכל ירוק
מקפלים את תערובת החלמונים לקצף החלבונים
בקערה נפרדת מערבבים כוס קמח תופח, שקיק אבקת אפייה וכפית קינמון. מקפלים בהדרגה לתערובת הביצים
לתפוחים:
מנקים את התוך של 4 תפוחים, חותכים אותם לרבעים וכל רבע פורסים בעובי של כחצי ס"מ
במחבת גדולה ממיסים 50 גרם חמאה. מוסיפים את התפוחים ומפזרים 4 כפות אבקת סוכר
מטגנים כ-4 דקות
משמנים תבנית עגולה קפיצית בקוטר 30 ס"מ ומסדרים בתחתית שלה את התפוחים
שופכים לתוך התבנית את תערובת הביצים ואופים במשך 40 דקות בטמפ’ של 180 מעלות
מוציאים את העוגה ומניחים לה להתקרר
מחלצים את העוגה מהטבעת, בעזרת סכין לחם חוצים את העוגה ל-2 דיסקיות (לרוחב)
כל דיסקית מברישים בחצי כוס מיץ תפוחים
מורחים על אחת הדיסקיות מילוי תפוחים מוכן (קנוי מהסופר)
מחזירים את הדיסקית השנייה ואת העוגה לטבעת, כמו שהיא הייתה כשהיא יצאה מהתנור
הופכים את העוגה על צלחת ומפדרים אותה באבקת סוכר
לרוטב קינמון:
בסיר ממיסים כוס סוכר עם 2 כפות מים. מוסיפים כפית קינמון ומבשלים 5 דקות. מוסיפים קופסת שמנת מתוקה ומבשלים עד שהרוטב כמעט גולש
מכבים את האש, מעבירים לבקבוק לחיץ ומצננים
בעזרת הבקבוק יוצקים את הרוטב על העוגה בצורת שתי וערב.
מגיש: lior
מקור: מתן קדר , אתר סקופ
שתף את המתכון