חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טבעות בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים!
טבעות בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים פרוסים עבה ומופרדים לטבעות
2 כוסות חלב
1 כוס יוגורט
1 כוס קמח
1 כוס קמח תירס
1 כפית פפריקה
1 כפית מלח
מעט פפריקה חריפה
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים את החלב עם היוגורט ומשרים בו את טבעות הבצל למשך הלילה. מערבבים את שני סוגי הקמח, הפפריקה החריפה והמתוקה והמלח לתערובת אחידה. מחממים את השמן לטיגון עמוק. טובלים את טבעות הבצל המושרות בתערובת הקמחים ומטגנים בשמן עמוק להזהבה מכל הכיוונים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת ריבר נודלס בר
שתף את המתכון