הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים פרוסים עבה ומופרדים לטבעות
2 כוסות חלב
1 כוס יוגורט
1 כוס קמח
1 כוס קמח תירס
1 כפית פפריקה
1 כפית מלח
מעט פפריקה חריפה
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים את החלב עם היוגורט ומשרים בו את טבעות הבצל למשך הלילה. מערבבים את שני סוגי הקמח, הפפריקה החריפה והמתוקה והמלח לתערובת אחידה. מחממים את השמן לטיגון עמוק. טובלים את טבעות הבצל המושרות בתערובת הקמחים ומטגנים בשמן עמוק להזהבה מכל הכיוונים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: מסעדת ריבר נודלס בר
שתף את המתכון
