הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר גבינה צהובה מגורדת עמק/ טל העמק
8 פרוסות חלה אחידה פרוסה
1 חבילה חמאה מרוככת לחום החדר
** ניתן להוסיף
פפריקה מתוקה
בצל קצוץ דק
פרוסות שום דקות
תבלינים
אופן ההכנה
1. מורחים כל פרוסת חלה בחמאה מצד אחד
2. מניחים את הפרוסה על מחבת טפלון כשצד החמאה לכיוון המחבת
3. מפזרים על הצד היבש גבינה בנדיבות רבה
4. סוגרים בפרוסת חלה שחלקה העליון מרוח חמאה
5. מניחים את המחבת על להבת גז בינונית מכסים במכסה ומטגנים עד השחמה עזה כ 2 דקות
6. הופכים ומטגנים מהצד השני לוחצים קמעה עם מרית מעל עד שמעט מהגבינה נוזל החוצה.
7. חוצים לשניים וזוללים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
