חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטליני במילוי בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורטליני במילוי בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק לפסטה
400 גר' בשר בקר טחון, שמן מעט
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
¼ כוסית יין אדום
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום
אופן ההכנה
מרדדים את בצק הפסטה ויוצרים ממנו עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ.
בצק לפסטה
מטגנים את השום בתערובת של שמן הזית והחמאה.
כאשר השום מתחיל להשחים, מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומפוררים היטב במזלג תוך בחישה בלתי פוסקת.
כאשר הבשר משנה את צבעו, מוסיפים את היין ואת רסק העגבניות.
ממליחים ומפלפלים ומבשלים במשך כ-10 דקות.
בעזרת כף מחוררת מוציאים את הבשר מהמחבת ומניחים על כל עיגול בצק כ-2/3 כפית מהמילוי.
מקפלים את העיגולים במרכזם ויוצרים רביולי בצורת חצי ירח (מצה לונה).
לוקחים את שני קצוות חצי הירח, מרטיבים אותם מעט ומקרבים האחד אל האחר. מהדקים את הקצוות האחד לשני.
מבשלים את הטורטליני במים רותחים עם מלח במשך כ-6 דקות.
שופכים את מי הבישול ומעבירים את הטורטליני אל המחבת עם שארית הבשר והרוטב שבו הוא בושל.
מבשלים שתי דקות נוספים ומגישים מייד.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון